Waarom zo Fat?

  • Geïmpregneerd hout
  • Vet in kleine prijzen
  • Gratis verzending

Betaling

Betaalmogelijkheden

Zodat je je bestelling gemakkelijk kunt betalen, bieden wij op onze website de meest toegankelijke betaalmethodes aan. Zonder toeters en bellen kun je je nieuwe aanwinst op voorhand betalen. We laten het helemaal aan jou over of je dit via iDEAL doet of toch liever zelf het factuurbedrag overschrijft op onze bankrekening! Vergeet in ieder geval niet om je bestelnummer bij de omschrijving in te vullen, zodat we de betaling beter aan jouw bestelling kunnen koppelen. Let er op dat de verzendtijd in dit geval ingaat na het ontvangen van de betaling.

    • Met PayPal kun je je bestelling snel en vooral veilig betalen. Bij ons is dit zelfs gratis! Je kunt je gewoon met je e-mailadres en wachtwoord aanmelden, je bank- of creditcardgegevens invullen en eenvoudig betalen.
    • Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om per creditcard te betalen. Let er op dat de bestelnaam en de naam van de kaarthouder hetzelfde moeten zijn.
    • Verdere informatie over de door ons geaccepteerde betaalmethodes vind je hier: Betaalmethodes

Op dit moment is het niet mogelijk om "op rekening" te betalen. Neem eens een kijkje bij de overige genoemde betaalmethodes, deze zijn ook super!

Je creditcard wordt belast zodra je de bestelling hebt geplaatst. Houd altijd rekening met het type facturering dat op je creditcard van toepassing is.

Op dit moment is het bij ons niet mogelijk om in termijnen te betalen. Neem eens een kijkje bij de overige genoemde betaalmethodes, deze zijn ook super!

Zorg ervoor dat je de door jou gewenste betaalmethode correct uitkiest voordat je de bestelling plaatst. Een wijziging op korte termijn is helaas niet mogelijk.

Betaalproces (Bankgegevens)

Onze bankgegevens zijn als volgt:

Wickey GmbH
IBAN: NL40 ABNA 0243 2581 86
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Vergeet niet om je betalingskenmerk te vermelden bij je betaling. Zo kunnen we de betaling beter aan jouw bestelling koppelen. Zodra we jouw betaling ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een e-mail met een betaalbevestiging.

Safety first is ons motto! De veiligheid van jouw gegevens staat bij ons en bij onze betaalpartners dan ook voorop. Om een snelle en veilige verwerking van betalingen te garanderen, werken we uitsluitend met erkende betalingsexperts samen die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen en gebruik maken van geavanceerde fraudepreventiesystemen.

Rekening

De rekening die bij jouw bestelling hoort, wordt samen met de bestelling verzonden. Je ontvangt deze dus bij de levering van jouw bestelling.

Je kunt de rekening natuurlijk ook op naam van je bedrijf krijgen. Hiervoor hoef je tijdens het bestelproces alleen de velden "bedrijf" en "btw-nummer" in te vullen.

De btw wordt niet afzonderlijk vermeld. Op de rekening zie je wel hoe het totaalbedrag inclusief btw is samengesteld.

Tegoedbonnen/Korting

FATMOOSE verkoopt op dit moment nog geen tegoedbonnen. Maar wie weet.. misschien verandert dit in de toekomst nog!

Bij FATMOOSE loont het zich om regelmatig onze website te bezoeken en in het oog te houden: wij hebben namelijk regelmatig leuke kortingsacties waarmee wij jullie telkens weer verrassen.

Wij ontvangen graag je verzoek tot samenwerking. Stuur hiervoor een e-mail met alle details naar cooperation@wickey.de. Wij zullen ons zo spoedig mogelijk bij jou melden!