72 klanten online

Waarom FATMOOSE?

  • Geïmpregneerd hout
  • Vet in kleine prijzen
  • Gratis verzending*
Menu Winkelwagen Zoek

Over ons - FATMOOSE

Geweldig! De FATMOOSE Wacky World heeft zijn filmdebuut in Disney gemaakt. Ontdek de fantastische Disney Junior Tour!

Van FATMOOSE met liefde

Fatmoose creëert coole houtproducten voor buiten, van speeltoestellen tot aan schommels en zandbakken. Bij Fatmoose doen we alles met liefde... voor onze klanten, het ontwerp, de kwaliteit en natuurlijk voor het hout.

Liefde voor klanten

Wij vragen ons elke dag af: “Wat verwacht de klant van ons?” Wij proberen je verwachtingen te overtreffen of het nu gaat om de levertijden, kwaliteit en veiligheid van onze producten of over onze vette prijzen. Wij overtreffen onszelf voor jou.

Liefde voor design

Wij willen jou hetgeen bieden wat je zoekt en dan nog een beetje vetter. Wij volgen de laatste trends en kunnen zo de coolste artikelen aanbieden. Dit gaat razendsnel dankzij onze kundige ontwerpers, dat kun je zien aan onze coole FATMOOSE designs.

Liefde voor kwaliteit

FATMOOSE gebruikt alleen het beste hout en de beste accessoires. De door FATMOOSE ontwikkelde en geselecteerde producten worden zorgvuldig gecontroleerd, zodat ze altijd voldoen aan de laatste veiligheidsnormen.

Liefde voor hout

Hout heeft bescherming nodig! Tegen onder andere houtrot, weer en schimmelvorming. Daarom verfijnt Fatmoose het hout met een kwalitatief hoogwaardige waterafstotende impregnering, zoals ook gebruikt wordt voor openbare speeltoestellen (crèches, scholen). Dit verhoogt op natuurlijke wijze de levensduur en de veiligheid van het speeltoestel. Uitermate professioneel!