Waarom zo Fat?

 • Geïmpregneerd hout
 • Vet in kleine prijzen
 • Gratis verzending

Bestelling & Levering

Door de huidige situatie in Europa is het mogelijk dat de levering enkele dagen vertraging oploopt.

Door een ongekend hoog ordervolume in de gehele Europese onlinehandel zijn er op dit moment nog steeds vertragingen in de toeleveringsketen. Dit leidt enerzijds tot een overbelasting van de expediteurs en de pakketdiensten tijdens de levering en anderzijds tot vertragingen in de bevoorrading van het materiaal, wat op zijn beurt onze productie vertraagt.

Betreffende uw leveringsstatus ontvangt u een automatische melding zodra uw bestelling is gepland voor productie. U ontvangt een verdere melding wanneer de goederen zijn overhandigd aan de expediteur of pakketservice.
Onze excuses voor de wachttijd en de vertragingen. We werken er hard aan om u onze gebruikelijke service weer te kunnen bieden.

 

 •  
  Verzendkosten
 •  

  Nederland

  Nederlandse eilanden*
 • Pakketdienst
  € 0,00
  € 0,00
 • Bezorgdienst
  € 0,00
  € 69,90

 

*) Leveringen naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten zijn niet mogelijk

Door de huidige situatie in Europa is het mogelijk dat de levering enkele dagen vertraging oploopt.

Levering van artikelen die zijn besteld in onze Nederlandse webwinkel is alleen mogelijk binnen Nederland.

Afhankelijk van de grootte van de bestelling leveren wij goederen met pakketdienst of per bezorgdienst. Kleine pakketten verzenden wij met DHL, GLS, DPD of UPS. Zodra de levering verzonden wordt, ontvang je een verzendbevestiging met volgnummer. Grotere pakketten, zoals speeltoestellen en schommels worden met een vervoerder geleverd. De levering vindt plaats na het maken van een telefonische afspraak. In het algemeen vindt de levering plaats met een palletwagen. Bij uitzondering komt het voor dat er handmatig wordt gelost. Wij vragen je nadrukkelijk om hierbij te helpen.

Het afhalen van gekochte artikelen is om organisatorische redenen niet mogelijk. Leveringen vinden altijd plaats tot aan de trottoirrand.

Informatie over levertijden vind je op de desbetreffende artikelpagina boven de prijs. Deze tijden variëren afhankelijk van de grootte van een artikel. In principe geldt bij afname van meerdere artikelen altijd de langst aangegeven levertijd.

Bij artikelen die met een bezorgdienst geleverd worden, zoals speeltoestellen en schommels, vindt de levering plaats nadat je een telefonische afspraak hebt gemaakt met de leverdienst. Daarom is het belangrijk dat je een correct telefoonnummer doorgeeft.